Lastträning


Idag åkte jag till stallet med ett mål, att Azora skulle gå på transporten utan att tjafsa efter gårdagens envishet. Det gick kalasbra! Jag vill att det ska gå extremt lätt och därför tog det en stund men hon var duktig. Jag ska ändå lasta varenda dag den här veckan då jag vill att hon ska gå på utan bekymmer. Det är alltid bäst att ta tag i problemet direkt, innan det blir stort och ohanterligt. Efter lastträningen gick jag ner till gärdet och plockade bort stängsel, har hälften kvar ungefär som jag får ta någon kväll i veckan. Jag inser mer och mer att om denna blogg ska hållas vid liv måste den nog få vara min hästblogg, min hästdagbok. Så får det bli! 

+- på träning


Nöjd häst efter träning idag

Jag sitter och kollar på finalen i GCT och försöker värma upp mig efter stallet. Idag bestämde sig damen för att vara besvärlig vid lastningen. Både till och från träningen, värst hem. Fix idé att bara inte gå på, suck. Så nästa vecka blir det lastning varje dag för det ska ju bara fungera! 

När inte lastningen fungerade får jag iallafall glädjas åt att träningen gick desto bättre. Jätteroligt att vi går framåt tillsammans hela tiden! Underhalsen är nästintill borta och hon är dösnygg i kroppen nu efter en massa skogspromenader. Hon kändes som en dröm att rida idag! 

RSS 2.0