Lördagsboost

Sitter i skönaste soffan hos Ola och kollar på fotboll. Smaskar på lite falsk toscakaka som blev underbart god. Mums! Idag blev jag äntligen av med monsterhunden som varit apjobbig hela veckan. Kan bero på att jag har varit tvungen att ta med honom till stallet nästan varje dag och han bara piper, tjuter och skäller när han inte får vara lös. Får han vara lös så snor han allt han kommer åt. Yey! Idag har jag varit ute i skogen med Michelle och det gick finfint! Ciao.. 

Födelsedag


Idag fyller lillkillen fem år. Hade inte Pi sagt att det var fem år hade jag gissat på tre. Jösses vad tiden går fort. Han har iallafall fått en ny boll i födelsedagspresent. Dessutom gillar han tårta så vem vet, det kanske blir tårtkalas senare :) 

Sportlov


Igår blev Azora lite drogad när veterinären var på besök. Sjukt snygg rumpa!

Efter veterinärbesöket tog jag och Obama en promenad i solen, härligt var ordet! 

Okej, sportlovet är snart halvvägs gånget och jag är så, så, så trött. Soffan och Förhäxad är min bästa vän. Skulle behöva åka förbi jobbet och hämta hem lite sånt som jag tänkt jobba med lite men får se om jag orkar. Idag har bilen varit inlämnad, alla fel fixade men vi får se hur dyr notan blir. Osäkert om det går på försäkringen eller inte.  

RSS 2.0