Fisktips

Jag har lite svårt att hitta på fiskerätter som Henka gillar, men jag har hittat ett mummarecept
som är superenkelt och asgott! Även om det kanske mer liknar en röra ;)


Du behöver:
Ett paket med vit fisk
En förpackning Keldas kalla sås "Tomat och cremefraiche"
Basilika (kan man skippa om man vill)
2 msk ströbröd
Riven ost (jag brukar ta en hel påse men det är rätt mycket)
Salt

Gör såhär:
- Dela fisken i bitar och lägg i en ugnsäker form, salta lite grann.
- Häll över Keldasåsen, basilika, ströbröd och toppa sen med riven ost.
- Stoppa in i mitten av ugnen i 225 grader i 15-20 min
- Klart! Jag brukar äta den med ris till men det funkar säkert med vad som helt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0